Kelekçi Gazi Ortaokulu

Vizyon: Geçmiş den Ders Alarak, Zamanı En İyi Şekilde Kullanıp, Geleceğe Işık Tutmak; Türkiye’nin Geleceğini Aydınlatacak Bir Nesil Yetiştirmek , Örnek Lider Bir Eğitim Kurumu Olmak. İLKE VE DEĞERLERİMİZ • Atatürk ilke ve inkılâplarını esas alırız. • Türkçenin doğru kullanımına özen gösteririz. • İlişkilerimizde etkin ve etkili iletişimi kullanırız. • Doğa ve çevreyi koruma bilinciyle çalışırız • Başarıda sürekli gelişim bizim için önemlidir • Eğitimde kalitenin önemli olduğuna inanırız. • Sanata değer veren araştırmacı düşünce becerisini kazandırırız. • Başarının takım çalışması ile yakalanacağına inanırız. • Sorumluluk duygusu ve kendine güven bilincini kazandıracak ortam oluştururuz. • Eşitlik ve adalet kavramlarına inanırız. • Milli ve manevi değerlerimizi benimsemiş bireyler yetiştiririz. • Saygı, sevgi ev hoşgörü temel felsefemizdir.

Misyon: Geçmiş den Ders Alarak, Zamanı En İyi Şekilde Kullanıp, Geleceğe Işık Tutmak; Türkiye’nin Geleceğini Aydınlatacak Bir Nesil Yetiştirmek , Örnek Lider Bir Eğitim Kurumu Olmak.

Başarılar: OKUL TÜRLERİNE GÖRE YERLEŞEN ÖĞRENCİ SAYISI(2012-2013) OKUL TÜRÜ AND.L. FEN L. Anadolu Öğ. AND.MSL.L TİC.M.L KIZ.M.L. Ç.P.L.SAĞLIK M.L ÖĞRENCİ SAYISI 13 1 5 12 4 6 4 8

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://kelekcigaziortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Kelekçi Mahallesi Acıpayam DENİZLİ

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Kelekçi kasabası Acıpayam ilçesinin 23 Km güneyinde Dalaman çayı kenarında yer almaktadır. Etrafında Eski köy, Kuzuören köyü, Hacıkurtlar köyü, Boğazdere köyü, Akşar köyü, Olukbaşı köyü, Güney köyü, Çakır köyü ve Ören köyü bulunmaktadır.

Adres - Kelekçi Mahallesi Acıpayam DENİZLİ

Ulaşım Kelekçi Koop SSS.Birliği